7 trin til et smukt smil

Invisalign

7 trin til et smukt smil

Hvis du har skæve tænder og drømmer om et smukt smil, kan tandretning være løsningen. Her får du en step by step guide til, hvordan dit behandlingsforløb foregår, hvis du vælger at få det udført hos os.

Invisalign

Den mest effektive metode til tandregulering

Tandregulering for voksne har aldrig været nemmere. Væk er nakketræk, metalbøjler og tråde.

Med Invisalign anvender vi gennemsigtige, aftagelige plastikskinner, og du opnår et godt resultat på kort tid.

Tandretning har ingen alder

Alder har ingen betydning, når det drejer sig om et flot smil. Hvis du har været generet af skæve tænder hele livet, hvorfor så ikke få det rettet?

Den ældste patient, der har fået rettet tænder med Invisalign hos os er 76 år, og den yngste er 19 år.

1. Konsultation

Den første fase af Invisalign behandlingen er altid et konsultationsbesøg hos os. Vi snakker om dine behov og dine forventninger, og herefter udfører vi den indledende undersøgelse af dine tænder.

2. Diagnostik

Efter den indledende undersøgelse tager vi et panoramisk røntgenbillede. Derefter scanner vi dine tænder med en Trios 3D scanner, som laver en virtuel model af dit tandsæt, og med udgangspunkt i den model laver vi en skræddersyet behandlingsplan til dig.

3. Visualisering af resultaterne

Med Invisaligns software kan du se en visualisering af din personlige behandlingsplan, som hedder Clin Check. Allerede inden behandlingen begynder, kan du se, hvordan behandlingen vil forløbe, og hvordan dit smil vil se ud, når behandlingen er afsluttet.

4. Forberedelse af skinner

Efter at have planlagt behandlingen og modtaget din godkendelse, bestiller vi dine Invisalign skinner. Hvor mange skinner der skal bruges, og hvor lang tid behandlingen vil tage, afhænger af hvor meget der skal rettes.

5. Brugsanvisning

Når Invisalign skinnerne er klar, kommer du til vores klinik, hvor tandlægen vil vise dig, hvordan du skal bruge dem. Skinnerne skal bruges 22 timer i døgnet.

6. Kontrobesøg

Der vil være løbende kontrolbesøg under behandlingen, hvor vi tjekker, om behandlingen forløber korrekt, eller om der skal justeres på behandlingsplanen.

7. Retentionsperiode

Efter at have afsluttet den første og vigtigste del af behandlingen – når tænderne opnår den ønskede position – skal de opnåede resultater konsolideres. Dette gøres ved at bruge retenionskinner og retentionstråd.

Vil du vide mere?

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 8.00-16.00, hvis du vil have en uforligtende snak om, hvordan vi hjælper dig til at få dit drømmesmil.

Se også vores andre behandlinger

En tandprotese er en aftagelig løsning, som er en erstatning for manglende…

En tandbro kræver slibning af nabotænderne til den manglende tand…

Visdomstænder er ofte ikke til nogen stor gavn. Med tiden er menneskets kæber…

Mød vores team

Behandlinger

Se hvilke behandlinger vi har mulighed for at tilbyde dig.

Priser

Prøv vores prisberegner og se, hvad en behandling koster med og uden tilskud.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de spørgsmål, som vi oftest modtager fra patienter.

Scroll to Top