Artikel: Ninas nye smil

En rejse mod selvtillid og komfort

Ninas nye smil

Hos PLUS1 er vi stolte af at kunne hjælpe vores patienter med at genvinde deres smil og selvtillid. En af dem er 58-årige Nina, som har gennemgået en bemærkelsesværdig forvandling

Det startede med tandpine…

Det startede med, at Nina fik smerter i sine tænder. Det blev faktisk så slemt, at hun ikke kunne spise normalt længere. Hun vidste godt, at den var gal, men hun lider af tandlægeskræk, så hun trak tandlægebesøget ud.

Alligevel overgav hun sig til sidst og fik en tid til konsultation hos PLUS1.

– Mit ansigt og mit smil er det, der bærer mig, Så da jeg pludselig fik mange smerter og ikke kunne tygge med den ene side af munden, var det virkelig svært. Jeg følte næsten, at jeg mistede en del af mig selv, fortæller Nina.

Tryghed og omsorg er det vigtigste

En vigtig del af Ninas rejse har været hendes oplevelse hos PLUS1 Tandlægeklinik.

– Fremadrettet vil jeg kun gå hos PLUS1. Jeg følte mig tryg, og de gav mig lov til at være angst. De håndterede det ved at lægge en hånd på mig og sagde, at jeg skulle sige til, hvis jeg havde brug for en pause, siger Nina.  

Hun roser personalet for deres omsorg og evne til at håndtere hendes tandlægeskræk.

Fra smerter til smil

Svaret lå klart. Tanden kunne desværre ikke reddes. Nina har fået lavet en delprotese med en ganebøjle, hvor der er lavet én tand i venstre side samt tre nye tænder i højre side i overmunden.

Deudover har hun fået skiftet gamle amalgamplomber ud med porcelæn og modtaget paradentosebehandling. Og resultaterne har været livsændrende for Nina.

– Jeg behøver ikke at tænke over, om jeg åbner eller lukker munden, når eg smiler, og jeg skal ikke tænke over, om jeg skal tygge maden med den ene eller anden side af munden, fortæller hun.

Selvom det tog en uge at vænne sig til delprotesen, er Nina nu lykkelig for resultatet.

– Jeg har altid været meget smilende og imødekommende, men det halve år, hvor jeg ventede, var jeg ikke meget for at smile. Jeg synes ikke selv, at det så pænt ud,” siger hun og konkluderer:

– Tænder betyder mere, end man skulle tro.

Et nyt kapitel

Nina er nu fri for smerter og har samtidig genvundet sin selvtillid.

– Jeg er så lykkelig, og det er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg kan smile uden at tænke over det.

Ninas historie er et vidnesbyrd om, hvordan korrekt tandbehandling kan forvandle liv og bringe glæde tilbage i hverdagen.

Hos PLUS1 Tandlægeklinik er vi dedikerede til at tilbyde vores patienter den bedst mulige pleje og støtte gennem deres behandlingsforløb. Vi er taknemmelige for at have været en del af Ninas rejse mod et bedre smil og en højere livskvalitet.

Vil du være patient hos os?

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 8.00-16.00, hvis du vil have en uforligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Lider du af tandlægeskræk?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod in tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Alt hvad du behøver at vide om paradentose

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod in tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Akut tandbehandling

Får du pludselige tandsmerter, er det ofte et tegn på, at der er noget galt. Kontakt os hurtigst muligt, hvis du oplever tandsmerter.

Mød vores team

Behandlinger

Se hvilke behandlinger vi har mulighed for at tilbyde dig.

Priser

Prøv vores prisberegner og se, hvad en behandling koster med og uden tilskud.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de spørgsmål, som vi oftest modtager fra patienter.

Scroll to Top