Kosmetisk tandbehandling

Har du skæve, ødelagte eller misfarvede tænder, er der mange måder som kan give dig smilet tilbage.
Kosmetisk tandbehandling – vejen til et selvsikkert smil

Smiler du halvhjertet, fordi du forsøger at skjule dine tænder? Så er kosmetisk tandbehandling nok værd at overveje. Her kan du læse mere om kosmetisk tandbehandling, der essentielt set handler om at opnå et selvsikkert, naturligt og smukt smil.

Kosmetiske tandbehandlinger er i de senere år blevet mere populært, da det ikke længere er et tabu, at man gerne vil forbedre sit udseende. Skønhedsidealerne og teknologien har også ændret sig, og nu er det ikke kun Hollywood-skuespillere, der har mulighed for at få det “perfekte” smil gennem en kosmetisk tandbehandling.

Nye forskningsresultater viser samtidig, at et blændende smil kan gøre en verden til forskel – både for din karriere og dit kærlighedsliv. 

Skønhed og kosmetisk tandbehandling

Du tænker måske, at vi allesammen har forskellige opfattelser af skønhed. Men forskning på tværs af lande og kulturer viser, at der er ret stor enighed om, hvad skønhed egentlig er. Som mennesker er vi nemlig tiltrukket af symmetriske ansigter og kroppe, da symmetri signalerer gode gener, sundhed og fysisk styrke.

Når du møder et andet menneske, er dine øjne ofte fokuseret på munden. Det er i bund og grund ret uretfærdigt, men man kan hurtigt komme til at dømme et andet menneske, hvis personen har meget skæve eller misfarvede tænder.

Mennesker med gennemsnitlige træk (fx afstand mellem øjnene og næsestørrelse) bliver opfattet som smukke, og det viser sig, at fotomodeller faktisk har ret gennemsnitlige træk i forhold til resten af befolkningen.

Det uperfekte og kantede er uden tvivl charmerende, og vi skal ikke allesammen gå rundt og ligne hinanden på en prik. Men hvis du overvejer at smukkesere dit naturlige smil gennem en kosmetisk tandbehandling, er misfarvede og skæve tænder nok et glimrende sted at starte.

Kosmetisk tandbehandling
Før
Kosmetisk tandbehandling
Efter
Hænger din selvtillid sammen med dit smil?

Du retter lige håret for fyrretyvende gang, mens du tager håndfladen op til ansigtet for at teste, om du nu har dårlig ånde. Nu tænker du sikkert – hvad det har med din selvtillid at gøre, men din selvtillid viser sig faktisk gennem din væremåde ( fx kropssprog og måden du taler på)  – og ofte i sociale situationer, når du har allermest brug for den.

Et pænt smil med både øjne og tænder udstråler selvtillid til omverdenen, men hvis du ikke er 100 % tilfreds med dine tænder, så kan du hurtigt komme til at begrænse dig selv i sociale sammenhænge, fordi din usikkerhed påvirker din selvtillid. 

Det typiske scenarie kan være i festlige og hyggelige sammenhænge, hvor venner eller familiemedlemmer ønsker at fotografere dig, men det kan også være i det “hurtige” datingliv, hvor førstegangsindtrykket, og dit smil, er en ekstremt afgørende faktor for et succesfuldt førstegangsindtryk.

Hos PLUS1 brænder vi for at hjælpe vores patienter, og vi mener, at alle fortjener et tandsæt, som de kan være 100 % tilfredse med i alle situationer.

Hvem kan få kosmetisk tandbehandling?

Som udgangspunkt kan alle få udført kosmetisk tandbehandling. Nogle behandlinger kræver dog, at du er fyldt 18 år. En helt almindelig tandrensning kan sagtens fjerne misfarvninger, og vi udfører behandlingen på alle uanset alder.

Rygning, te, og kaffe sætter sig med tiden som mørke pletter på tænderne. Her vil der ofte være behov for en mere dybdegående behandling i form af tandblegning.

Hvis du mangler en tand, kan et tandimplantat være en rigtig god løsning. For at få denne behandling, skal din kæbe dog være fuldt udvokset.

Hos PLUS1 oplever vi generelt, at de typiske årsager til æstetisk tandpleje er relateret til følgende områder:

• Skæve tænder
• Manglende tænder
• Mellemrum mellem tænder
• Slidte tænder/emaljeskader
• Misfarvede tænder

PLUS1 hjælper dig

For nogle kan det være en stor beslutning at gå i gang med kosmetisk tandbehandling. Vi oplever også, at nogle patienter holder deres ønsker tilbage, fordi de synes, det er en smule pinligt.

Husk, at vi brænder for at hjælpe dig. Alle ønsker og behov er derfor mere end velkomne.

Vi lægger nemlig vægt på en åben og ærlig dialog med vores patienter, hvor vi i samråd træffer en beslutning, der tilgodeser dine økonomiske muligheder. Vi går altid efter et optimalt resultat for den enkelte, og vi går aldrig på kompromis med hverken funktionalitet eller æstetik.

Vi ved, at det kan være en stor beslutning at gå i gang med æstetisk tandpleje, og vi hjælper dig gerne – også selvom du vælger at springe fra senere i processen. Hos PLUS1 hjælper vi dig med de nødvendige informationer, der altid hviler på et fyldestgørende grundlag, så du trygt kan læne dig tilbage og træffe den rigtige besluting.

Hvad koster kosmetisk tandbehandling?

Når det handler om kosmetiske tandbehandlinger, er det som udgangspunkt svært at sige noget generelt om prisniveauet. Vores behandlingsformer er nemlig vidt forskellige fra hinanden. Nogle er simple, mens andre er mere komplekse.

Det vigtigste er, at du bliver klogere på de kosmetiske behandlingsformer og æstetiske muligheder, så du kan træffe den bedste beslutning for netop dit behov.

Husk, at der ikke findes dumme spørgsmål, og du kan altid ringe eller skrive til os, inden du beslutter dig for at springe ud i kosmetisk tandbehandling.

Telefon: 3670 7600

Mail: info@plus1.dk