Tandblegning

Tandblegning i København – Sådan får du hvide tænder med hjemme tandblegning

Vi kan ikke ændre naturens gang, og dine tænder mister med tiden deres oprindelige farve, da emaljen misfarves af de ting, vi drikker og spiser. Det er især tobak, vin, kaffe og te, som er de helt store syndere. 

Hvide tænder er attraktivt og giver dig også en god følelse, når du kigger dig i spejlet.
Blegning af tænder er derfor en god løsning, hvis du ønsker at forbedre dit smil med hvide tænder.

Med vores sikre hjemme tandblegning kan du få bugt med de gullige og gråtonede misfarvninger ganske effektivt.

Hvordan foregår hjemme tandblegning?

Hjemme tandblegning med specialfremstillede skinner er den nemmeste, sikreste og mest effektive metode til tandblegning.

Vores hjemme tandblegning foregår ved, at du besøger en af vores klinikker i København og får taget et aftryk af dit tandsæt. Vi bruger så dit tandaftryk til at fremstille dine helt egne blegeskinner. Når du henter dine nye blegeskinner i klinikken får du samtidig udleveret din blegegel.

Derefter får du selvfølgelig en meget grundig instruktion af tandægen, så du er klædt godt på til at starte din hjemme tandblegning.

Den store fordel ved vores hjemme tandblegning er, at blegegelen kun sidder der, hvor den skal. Derfor er vores tandblegning både sikker og effektiv.

Du kan selvfølgelig købe (billigere) skinner på apoteket, men da de ikke er lavet ud fra dit aftryk, risikerer du at få blegegel på tandkødet, eller endnu værre at sluge det. Blegegelen består nemlig af brintoverilte, hvilket kan forårsage grimme skader på tandkød og svælg.

Din tandblegning forløber sig over ca. 14 dage. Du får det bedste resultat ved at sove med skinnerne om natten, men du kan også vælge at bruge skinnerne i korte intervaller, når du eksempelvis arbejder på kontoret, læser en bog eller slapper af foran TV’et om aftenen.

Bivirkninger ved tandblegning

En tandblegning vil ikke beskadige din tandemalje, men hvis din tandemalje er meget slidt, vil tandlægen vurdere, om tandblegning er den korrekte behandling for dig.

Som et alternativ kan du overveje at få fremstillet porcelæns- eller plastfacader, der skånsomt limes fast på forsiden af dine fortænder.

Under blegningen kan du i visse tilfælde opleve isninger og øget følsomhed, da overfladen midlertidigt bliver mere åben og porøs. Disse følgevirkninger forsvinder som regel i løbet af få dage, når behandlingen er afsluttet.

Det betyder, at du også helst skal undgå at indtage farvende stoffer som fx te, kaffe, vin og tobak i op til et døgn efter behandingen.

Hvor lang tid holder en tandblegning?

Selv om du reducerer dit forbrug af tobak, kaffe, te og vin, vil tanden uundgåeligt bliver mørkere igen. En tandblegning holder derfor 2-3 år. 

Når du køber specialfremstillede skinner til hjemme tandblegning, sparer du samtidig mange penge på den lange bane, da du blot kan genoptage behandlingen, når du har brug for det.

Hvad koster en hjemme tandblegning

Hos PLUS1 får du de bedste og billigste skinner til hjemme tandblegning. Skinnerne koster kun 3.000 kr.

Ring eller bestil en tid til tandaftryk med det samme. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål på telefon og mail.