Tandregulering

Effektiv tandregulering med Invisalign

Hos PLUS1 hjælper vi dagligt mennesker med tandregulering, fordi de er kede af deres skæve tænder. Det kan være på grund af overbid, mellemrum mellem tænderne og skæve tænder i undermunden eller overmunden. Fælles for alle er, at de skæve tænder påvirker deres selvtillid og daglige liv.

Tandregulering med metal og togskinner er ikke blot forældet – det er også kompleks og tidskrævende. Hos PLUS1 tilbyder vi derfor en nem, effektiv og billig tandregulering med usynlige skinner, der fungerer som tandbøjler.

Hvad er tandregulering med Invisalign?
  • Tandregulering med Invisalign er det mest innovative i nyere tid, og det bliver anvendt af tandlæger i hele verden.
  • Invisalign er en usynlig tandbøjle, der både er diskret og skånsom.
  • Tandbøjlen består af gennemsigtige skinner, der bliver specialdesignet til dit tandsæt.
  • Skinnerne skal udskiftet ca. hver anden uge med et nyt Invisalign-skinnesæt, der gradvist retter dine tænder til det ønskede resultat.
Hvordan foregår tandregulering med Invisalign?

Behandlingstiden med Invisalign er meget individuel og afhænger selvfølgelig af din tandstilling. Et tandretningsforløb med Invisalign tager normalt 6 – 18 måneder.

Du skal bære de aftagelige og komfortable skinner ca. 20-22 timer i døgnet – så du får et hurtigt og effektivt resultat. Du tager kun skinnerne af, når du skal spise eller børste dine tænder.

  • Ved den første konsultation, der i øvrigt er gratis, vil tandlægen vurdere, om Invisalign er den rette behandling for dig. Du får en komplet tandreguleringsplan og et prisoverslag på din behandling. Herefter vil tandlægen tage røntgenbilleder og aftryk af dine tænder, så du får dine personlige Invisalign-skinner.
  • Undervejs i din behandling skal du til konsultation hos PLUS1, så tandlægen kan kontrollere, om din tandregulering forløber som planlagt. Antallet af konsultationer er individuelt, men du kan regne med, at du skal til en konsultation ca. hver 8. uge.
  • Når behandlingen er færdig, skal du sørge for at vedligeholde dit nye smil. Du får udleveret en natskinne og får sat en tynd tråd bag tænderne (retentionsskinne), så tænderne bliver i deres nye positioner. Du får selvfølgelig råd og vejledning fra tandlægen.
Kan alle få tandregulering med Invisalign?

Vi anvender Invisalign til både mindre og større tandreguleringer. Vores patienter er oftest voksne mennesker, der ønsker en æstetisk forandring gennem en kosmetisk tandregulering. Dog har vi også patienter, der ønsker tandretning på grund af funktionelle komplikationer, da et skævt bid eksempelvis kan slide unødigt på dit tandsæt.

Hvad koster tandregulering?

En behandling med Invisalign er et individuelt forløb. Prisen afhænger derfor af omfanget af din tandregulering.

Hos PLUS1 får du altid et prisoverslag sammen med din tandretningsplan. Vores erfaring er, at prisen for en Invisalign-bøjle i gennemsnit ligger mellem 15.000 – 40.000 kr.
Vi tilbyder samtidig en fordelagtig finansiering af din tandbehandling, så du kan få det smil, du altid har gået og drømt om.

Ring og hør nærmere om dine muligheder for finansiering på tlf. 3670 7600

Læs Sigmunds historie

“Jeg har gået rundt med en usynlig Invisalign-bøjle i 8 måneder. Det har været et super nemt og smertefrit forløb, men jeg er allermest taknemmelig for, at jeg ikke længere skal gå på kompromis med mit smil. Det er så dejligt befriende, at jeg ikke længere skal bruge tid og energi på at tænke over mit smil, når jeg er sammen med andre”.

Tandregulering
Før
Tandregulering
Efter
Bestil tid til en gratis konsultation

Bestil tid til en gratis og helt uforpligtende samtale om tandregulering, så vi sammen kan finde den rigtige løsning for dig.
Vores erfarne og dygtige behandlere sidder altid klar på telefonen, hvis du har spørgsmål til et tandretningsforløb med Invisalign.

Kontakt os allerede i dag på 3670 7600