Tandrensning

Hvad er en tandrensning?

Under en tandrensning fjerner vi plak, tandsten og misfarvninger fra f.eks. kaffe, te og rygning. Hvis det er nødvendigt, viser vi dig den korrekte brug af tandtråd, tandbørste og tandstikker, og tager en snak om betydningen af kost og rygning. Hos PLUS1 udføres tandrensningerne altid af uddannet personale.

Tandrensning hos tandplejeren

Oftest foregår tandrensningen hos en tandplejer. Tandplejeren har taget en 3-årig specialist uddannelse alene med fokus på tandrensninger og parodontosebehandlinger og er derfor bedre uddannet i denne del af tandplejen end tandlægerne. Tandplejeren har primært fokus på det forebyggende arbejde. Tandplejeren laver undersøgelser samt behandlingsplaner alene eller sammen med tandlægen. Det kan være flourbehandlinger, samtaler om kost og ernæring, eller instruktion i bedst mulig renhold af tænderne og mundhulen.

Den bedste behandling sikres ved at gå skiftevist hos en tandplejer og en tandlæge da de med hver deres specialer tilsammen giver en fuldstændig dækning af det forebyggene arbejde og egentlige behandlinger. Man har altid mulighed for i forbindelse med tidsbestilling at angive om man vil ind til en tandplejer eller tandlæge.

Tandblegning

Hvis dine tænder er blevet lidt mørke og du ønsker den oprindelige farve på dine tænder tilbage, kan dette opnås ved hjælp af vores skånsomme tandblegninger. Tal med os om mulighederne.