Husk dit regelmæssige

Tandeftersyn

Et tandeftersyn er en grundig undersøgelse, hvor din tandlæge eller tandplejer undersøger dine tænder og din generelle helbredstilstand i munden.

Vi kigger først og fremmest efter huller i tænderne og betændelse i tandkødet (gingivitis) eller betændelse i støttevævet omkring tænderne (parodontose).

Tandeftersyn

Regelmæssige eftersyn
er vigtige!

Regelmæssige tandeftersyn er vejen til pæne og sunde tænder. Målet er forebyggelse, og undersøgelsen sikrer, at eventuelle problemer tages i opløbet, så du undgår ødelagte tandsæt, store behandlinger og dyre tandlægeregninger.

Ingen overraskelser
– få en behandlingsplan

Hos PLUS1 får du altid en behandlingsplan, og vi gør dig opmærksom på de forebyggende foranstaltninger og behandlinger, der er nødvendige for at holde dine tænder sunde og raske. Behandlingsplanen giver dig et overblik over fremtidige udgifter hos tandlægen.

Hvorfor røntgenbilleder

Det er ikke alt, vi kan se med det blotte øje, og derfor anbefaler vi røntgenbilleder af og til, som hjælper os til at finde ´skjulte´ tilstande, især huller imellem tænderne eller under gamle fyldninger.

Vores moderne tandlægestole har indbygget digital røntgen, der giver skarpe billeder og minimal stråling. Vi gemmer dine røntgenbilleder i vores elektroniske journaler, så vi har tidligere billeder at sammenligne med.

Huller i tænderne kan i nogle tilfælde kun ses på røntgenbilleder. Betændelsestilstande i kæben kan også kun ses på røntgenbilleder. Når det bliver opdaget i tide, vil du potentielt undgå rodbehandlinger, tandudtrækninger, cyster og knoglesvind.

Hvor ofte skal jeg til tandlæge?

Tandlægen foretager altid en individuel vurdering af, hvor ofte du bør komme til tandlægen. En indkaldelse til et tandeftersyn er derfor efter behov, og det aftales fra gang til gang. Ofte går der 3, 6, 9 eller 12. måneder mellem besøgene.

I april 2015 blev der indført nye ydelser og regler for tilskud til tandeftersyn. Det betyder, at du bliver inddelt i en gruppe (grøn, gul eller rød kategori), hvor tandlægen fastsætter, hvor ofte du skal komme til eftersyn – og hvor mange eftersyn du er tilskudsberettiget til.

Er du ny patient, skal du selv bestille en tid til et tandeftersyn. Her får du oplyst efter undersøgelsen, hvilken gruppe du tilhører, og hvor ofte du skal komme afhængigt af dit behov.

Ved et eftersyn kan vi ofte forebygge ved at tage dine tandproblemer i opløbet. Det kan spare dig for større behandlinger senere i livet.

Hvad koster et tandeftersyn?

Prisen for et tandeftersyn er reguleret af det offentlige, og du betaler derfor det samme beløb hos alle tandlæger i Danmark.

Se også vores andre behandlinger

Placeholder

Vi anvender Invisalign til både mindre og større tandreguleringer. Vores patienter…

Placeholder

Blegning af dine tænder er en god løsning, hvis du ønsker at forskønne dit smil med hvide…

Placeholder

Ved en tandrensning fjerner vi både de hårde belægninger (tandsten) og de bløde…

Mød vores team

Behandlinger

Se hvilke behandlinger vi har mulighed for at tilbyde dig.

Priser

Prøv vores prisberegner og se, hvad en behandling koster med og uden tilskud.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de spørgsmål, som vi oftest modtager fra patienter.

Scroll to Top