fokus på kvalitet, tillid og omsorg - Om PLUS1 Tandlægeklinik
parallax background
 

Skal vi lave en aftale som får smilet frem?

Når I som virksomhed indgår en aftale med PLUS1, vil I opleve, at jeres ansatte får en lang række muligheder og fordele. De mange muligheder giver et trygt og behageligt behandlingsforløb. Aftalen gælder ikke kun for den ansatte, men også medarbejderens ægtefælle/samlever og hjemmeboende børn.
Samtidig foregår al kommunikation direkte mellem medarbejderen og PLUS1, hvilket minimerer det administrative besvær for virksomheden.

Kontakt Thomas Nymann Nederland på tnn@plus1.dk, hvis du ønsker at vide mere om vores firmaaftaler. Her under kan du læse om de fordelene du kan opnå med en firmaaftale hos PLUS1.

Fordelene ved en firmaaftale med PLUS1 Tandlægeklinik

  • 10% rabat Firmaaftalen giver den ansatte 10% rabat på frie ydelser, som eksempelvis dækker rodbehandlinger, implantater, plastfyldninger, kirurgi, kroner, broer mm. Kort sagt, det som den offentlige sygesikring ikke giver tilskud til.
  • Første behandling kr. 299* Behandlingen omfatter et check for sygdomme i mundhulen, røntgenbilleder, tandrensning og behandling af begyndende caries. Besparelsen udgør kr. 432,-
  • Gælder ægtefæller/samboende Aftalen gælder også for ægtefæller og samboende på samme adresse som medarbejderen

Såfremt det ikke findes sundhedsfagligt forsvarligt eller berettiget at tage røntgenbilleder eller udføre andre dele af behandlingen, kan denne del af tilbuddet ikke benyttes. Har du parodontose, kan tilbuddet ikke eller kun delvist benyttes.

Vi er i nærheden

Bor du i Københavnsområdet er der rigtig god mulighed for at finde en klinik nær dig. Vi har klinikker i København City v/Tivoli, i Healthcare Center Ballerup, i Rødovre Centrum og i Field's. På alle klinikker finder gode parkeringsforhold og/eller gode muligheder for offentlig transport.

Tilfredse patienter

Vi har tilfredse patienter hos PLUS1! På Trustpilot får vi 5 ud af 5 stjerner og mange rosende kommentarer - især omkring de høje kvalitet vi yder men også omkring vores tandlægeklinikker. Læs mere på trustpilot.dk
Desuden viser vores interne målinger, at mere end 90% af vores patienter gerne anbefaler os til andre.

Vi har specialisterne

Hos PLUS1 har vi specialister indenfor blandt andet tandreguleringer, tandkirurgi, paradontose, implantatbehandlinger samt genopbygning af slidte tandsæt.

Nyeste teknologi

Vi arbejder med den nyeste teknologi. Det giver et trygt og kompetent forløb i vores moderne klinikker.

Fineste kvalitet

Vi yder behandlinger i høj kvalitet og anvender de bedste materialer, teknikker og udstyr. Fagligt engagement, efteruddannelse og sparring er afgørende for vores høje kvalitetsniveau. Derfor stiller PLUS1 blandt andet krav om løbende efteruddannelse af alle ansatte. Vores behandlingsstandarder og løbende kontrolprocedurer sikrer et højt kvalitetsniveau og et trygt behandlingsforløb.

Fleksible åbningstider

Vi har åbent mellem 07.00 og 19.00 på hverdage samt lørdage.

Enkel tidsbestilling

Når du ønsker at bestille tid til behandling, ringer du på tlf. 36 70 76 00 uanset hvilken klinik du ønsker at besøge. Du kan også vælge at sende en SMS med teksten FIRMA til 1245 - så ringer vi dig op.

 

TrustScore 9,1 | 537 anmeldelser

"Super tilgængelighed og engagement"

af Gitte Aarre

TrustScore 9,1 | 537 anmeldelser