PLUS1 - Tandlæge København City - v/hovedbanegården

PLUS 1 Tandlæge København K

Velkommen til PLUS1 Tandlæge kbh – den bedste tandlæge København K.

Vores tandlæge København city, er én af vores i alt fire klinikker i Storkøbenhavn. Vi er den tandlæge i København K –  med byens smukkeste udsigt og mest centrale placering i city.

Vores mål og mission har altid været – at være blandt de førende tandlæger i Storkøbenhavn og samtidig give vores patienter den bedste serviceoplevelse, før, under og efter endt behandling og eftersyn hos os. 

På alle fire PLUS1 klinikker tilbyder vi tandbehandlinger og service af allerhøjeste kvalitet. Vores løfte til dig:

• Vi anvender det nyeste udstyr på markedet.

• Vi ansætter veluddannede og topprofessionelle tandlæger, der elsker at behandle patienter og yde høj service i trygge rammer.

• Vi tilbyder specialiseret hjælp og støtte, hvis du har tandlægeskræk.

Er du ny patient? Prøv den bedste tandlæge København

Hvis du er ny patient, så koster dit første besøg kr. 771,-

Prisen dækker tandundersøgelse og tandrensning af tænderne (gælder ikke paradentose patienter).

Hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker et personligt tilbud på en behandling, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: info@plus1.dk eller telefon 3670 7600

 

Hvordan finder jeg PLUS1 tandlæge kbh city ?

Kommer du i bil?

Vi anbefaler dig , at parkere enten i Industriens hus eller Aksel Towers. Derfra tager det få minutter at gå til vores adresse.  Alternativt er gadeparkering også en mulighed, men det er mere besværligt at finde en ledig plads. 

For at komme ind på klinikken, skal du gå ind af opgangen ved Panoptikonbygningen, der ligger på Banegårdspladsen 1. Bygningen har et stort “Arbejdernes Landsbank”-skilt på toppen, så kig op, hvis du er i tvivl om hvilken bygning det er. Inde i  selve indgangen, tager du én af de tre elevatorer til 10. sal, hvor vores tandlæge kbh city ligger.

 

Kommer du med Metro eller tog?

Tag tog/Metro til Københavns Hovedbanegård. På få minutter kan du spadsere til vores klinik. For at komme ind på klinikken, skal du gå ind af opgangen ved Panoptikonbygningen, der ligger på Banegårdspladsen 1. Bygningen har et stort “Arbejdernes Landsbank”-skilt på toppen, så kig op, hvis du er i tvivl om hvilken bygning det er. Inde i  selve indgangen, tager du én af de tre elevatorer til 10. sal, hvor vores tandlæge kbh city ligger.

Du kan nemt finde vej med vores video herunde

KØBENHAVN CITY

Banegårdspladsen 1, 10. sal

1570 København V

Telefon 3670 7600

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

9.00 - 16.00

8.30 - 17.30

8.30 - 15.00

8.30 - 14.30

8.30 - 14.00

9.00 - 14.00

* Åbent udvalgte lørdage