Kvalitet

Din sikkerhed for

Kvalitet i behandlingen

Vi har et højt kvalitetsniveau, og vi sikrer, at vi til enhver tid lever op til alle krav fra myndighederne – og mindst lige så vigtigt, at vi lever op til vores egne og vores patienters kvalitetskrav.

Kvalitet i behandlingen

NIR – Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer

Vi overholder til enhver tid de gældende regler for tandklinikker: Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR).

Tilsynsrapporter

PLUS1 i Field’s

(Der er ikke link til rapport på vores klinikker i hhv. Ballerup Healthcare Center, København v. Tivoli og Rødovre Centrum, da der ikke har været indkaldt til tilsyn inden for de seneste tre år).

Vores behandlere har bred erfaring på de mest almindelige tandbehandlinger. Derudover har vores behandlere specialiseret sig yderlige i enkelte dele af faget, hvorfor vi sjældent har behov for at henvise til en specialtandlæge i kæbekirurg eller ortodonti.

Vores faglighed er vores DNA

Vores høje faglighed er din garanti for, at vi tilbyder den rette behandling for dig.
Vi uddanner løbende alle vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter i form af kurser, faglig sparring og kalibrering for at sikre, at alle vores medarbejdere tilbyder samme høje kvalitet.

Omsorgsfuld behandling

For os er den gode tandlæge ikke blot kendetegnet ved sin faglighed, men også ved sin evne til at skabe tillid, tryghed og god kommunikation.

Et essentielt led i at finde en god tandlæge er, at du finder en tandlæge, som du føler forstår dig og imødekommer dine ønsker og behov. Vi sætter samtidig en ære i at tale i øjenhøjde til dig uagtet, hvor simpel eller kompliceret din behandling er. Det er essentielt, fordi formålet med at gå til tandlægen er at sikre dine tænders sundhed, og det er lettere, når du føler, at du er i trygge hænder.

Tillid og tryghed er også af særlig vigtig karakter, hvis du lider af tandlægeskræk. Hos PLUS1 er vi specialister i at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk For at være den gode tandlæge skal en professionel tilgang og omsorgsfuld behandling således være intakt.

Ballerup Healthcare Center

København ved Tivoli

Rødovre Centrum

Vi vil altid gerne høre om din oplevelse hos os.
Scroll to Top