Plastfyldninger og porcelænsfyldninger hos PLUS1 - Læs mere her

Behandlinger

PLUS1 tilbyder både simple og mere komplekse tandbehandlinger med fokus på din tandsundhed. Du får en kompetent rådgivning, der er tilpasset dine ønsker og muligheder

 

Hvorfor plastfyldninger & porcelænsfyldninger?

Hos Plus1 laver vi kun plastfyldninger og porcelænsfyldninger. Dels fordi de giver et smukkere og mere holdbart resultat end de gammeldags sølvfyldninger, og dels fordi vi ikke ønsker at arbejde med det giftige kviksølv.

Få udskiftet dine gamle sølvfyldninger

Sølvfyldninger øger risikoen for revner i tænderne, og hvis sådanne revner ikke opdages i tide, kan der opstå caries eller betændelse i tandnerven og tanden ender måske med at skulle rodbehandles. Så det kan være en god idé at udskifte gamle sølvfyldninger med plast eller kroner, også af kosmetiske grunde.

Plastfyldninger fås i forskellige nuancer

I dag anvender vi nye, stærke plastmaterialer, der er velegnede til fx dækning af mellemrum mellem tænderne eller reparation af knækkede tænder. Plastfyldninger fås i forskellige nuancer, så farven ikke adskiller sig fra resten af tænderne.

Forskellen mellem plast & porcelæn

Plast anvendes fortrinsvist til stærke tænder, mens porcelæn ofte anvendes til svagere tænder, hvor der ikke længere er tilstrækkeligt meget tand tilbage til at støtte en plastfyldning.

 


 
 

 

Få dine behandlinger på disse klinikker

Field's

Healthcare Center Ballerup

Rødovre Centrum

København City

Vi anbefaler også

Paradontose

Tandbroer

 

TrustScore 9,1 | 537 anmeldelser

"Super tilgængelighed og engagement"

af Gitte Aarre

TrustScore 9,1 | 537 anmeldelser