Rodspidsoperation

Din tandlæge vil anbefale dig en rodspidsoperation, når en tand fortsat viser tegn til betændelse omkring roden, selvom tanden er rodbehandlet efter alle kunstens regler. En rodspidsoperation er et tandbevarende alternativ til tandudtrækning.

Sådan foregår en rodspidsoperation

Ved en rodspidsoperation fjernes rodspidsen og det betændte væv, igennem en lille adgang på siden af kæbebenet. Indgrebet foregår i lokalbedøvelse, og du kan kommunikere med os undervejs i behandlingen.

HUSK – før din operation
Inden din operation beder vi dig om at udfylde et helbredsskema. Vi anbefaler dig også at spise et solidt måltid inden operationen, da der kan gå nogle timer, før du kan spise igen efter.

Du er vvelkommen til at medbringe musik eller en lydbog for at hjælpe med at slappe af under operationen.

Vi svarer på alle dine spørgsmål
Du bliver informeret både skriftligt og mundtligt om forholdsregler i forhold til den udførte behandling, før du forlader klinikken. Måtte du alligevel have spørgsmål, når du kommer hjem, slår du bare på tråden.

En personlig og professionel oplevelse
Specialtandlæge Rannvá Matras og resten af teamet prioriterer din behandling og komfort. Vi tilbyder en unik kombination af ekspertise, erfaring og menneskelig omsorg, der sikrer en personlig og professionel behandling i trygge omgivelser. Fra det øjeblik du træder ind i receptionen, til du forlader tandlægestolen, stræber vi efter at skabe en behagelig atmosfære, hvor du føler dig mødt på både fagligt og menneskeligt niveau.

Kommunikation med din tandlæge
Hvis du er henvist af en ekstern tandlæge, tøver vi ikke med at kontakte vedkommende, såfremt der viser sig forhold i henvisningen, der kalder på faglig drøftelse.

Din tandlæge, som har henvist dig, modtager en beskrivelse af den udførte behandling til arkivering i din tandjournal. Det er din tandlæge, der står for den videre opfølgning.