Tandblegning der virker → Få hvide tænder nu - PLUS1

Behandlinger

Den bedste måde at bevare sunde og pæne tænder, og undgå dyre tandlægeregninger er ved at børste tænder og bruge tandtråd mindst én gang om dagen - faktisk er det vigtigere at bruge tandtråd end det er at børste tænder.

Skulle uheldet imidlertid være ude kan du læse om de enkelte behandlinger.

 

Hvad er tandblegning?

Dine tænder mister med tiden deres oprindelige farve, da emaljen misfarves af de ting, vi drikker og spiser. En tandblegning reducerer misfarvninger og gendanner den oprindelige farve.

Hvordan foregår tandblegning?

Hos Plus1 benytter vi en skånsom form for gel-blegning, der foregår hjemme. Gelen lægges i en specialtilpasset blegeskinne, som sidder på tænderne natten over. Jo længere tid man bruger på blegningen, jo mildere blegegel kan man anvende, og jo mere skånsom er behandlingen. Hjemmeblegningen skal foretages over ca. 14 dage. Hos Plus1 tilbyder vi ikke tandblegning med lys og laser, da disse metoder medfører en større risiko for efterfølgende smerter.

Tandblegning er ikke gør-det-selv

Da kroner, broer, implantater og plastfyldninger ikke kan bleges og tandkødet kan risikere at tage skade ved forkert blegeteknik, er det vigtigt at blegningen udføres i samarbejde med din tandlæge.

 


 

Følgevirkninger ved tandblegning

Under blegningen kan man i visse tilfælde opleve en øget følsomhed eller isninger i tænderne. Disse følgevirkninger forsvinder som regel i løbet af få dage efter at behandlingen er afsluttet. Umiddelbart efter behandlingen anbefales det ikke at indtage farvende stoffer som fx te, kaffe, vin og tobak i op til et døgn.

Hvor lang tid holder en tandblegning?

Selv om du reducerer dit forbrug af cigaretter, kaffe, te og vin vil tanden uundgåeligt bliver mørkere igen. En tandblegning holder derfor ca. 2-3 år.

Hvem kan få en tandblegning?

Gravide og ammende kvinder må ikke få foretaget blegninger af tænderne og da rygning er stærkt misfarvende, anbefales tandblegninger generelt ikke til rygere.

 

 

Få dine behandlinger på disse klinikker

Field's

Healthcare Center Ballerup

Rødovre Centrum

København City

Vi anbefaler også

Paradontose

Tandbroer

 

TrustScore 9,1 | 537 anmeldelser

"Super tilgængelighed og engagement"

af Gitte Aarre

TrustScore 9,1 | 537 anmeldelser