Tandlæge Frederiksberg | PLUS1 tandlægerne - Book tid
parallax background
 

Tandlæge nær Frederiksberg

Velkommen hos PLUS1. Vores tandlægeklinik i København City ligger i hjertet af København og kun få hundrede meter fra Frederiksberg. Det tager eksempelvis kun i omegnen af 7 minutter på cykel fra centrum af Frederiksberg til man står i vores nye tandlægeklinik på 10. sal ved Banegårdspladsen 1 - lige ved siden af Københavns Hovedbanegård og Tivoli. På klinikken står vores dygtige tandlæger og tandplejer klar til at give dig en behandling, hvor kun du er i fokus. Fællesnævneren for vores tandlæger og tandplejere er, at de alle er meget passionerede om tandlægefaget.

Du har altid mulighed for at sende en mail eller ringe os op, hvis du vil bestille tid hos PLUS1 i København City nær Frederiksberg.

NYT: Send os en sms og bliv ringet op. Send en SMS med teksten: TID til 1245 - vi ringer dig op så snart, vi kan.

En del af PLUS1 Tandlægeklinik

Vores klinik ved Frederiksberg er en del af PLUS1-kæden. Dette betyder, at vi har et indgående og tæt samarbejde med vores andre klinikker i Rødovre, Ballerup og Fields. På den måde er du som patient hos os garanteret den bedste behandling, da vi kontinuerligt sparer med hinanden med henblik på opkvalificering af vores kompetencer inden for tandlægefaget. De erfaringer, som vi udveksler med hinanden, samt de efteruddannelser vi deltager i, giver i sidste ende dig som patient en langt bedre oplevelse.

Bredt udvalg af tandbehandlinger

På vores klinik i København City nær Frederiksberg står vores tandlæger og tandplejere klar til at give dig en topprofessionel behandling. Vi tilbyder alle former for tandbehandlinger som: rodbehandlinger, mund- og kæbekirurgi, tandrensninger, plast- og porcelænsfyldninger, andet kosmetisk behandling osv.

Patienten i fokus

Vi har altid fokus på at kunne give vores patienter en smertefri behandling - og det gælder uanset om der skal foretages en rodbehandling eller en tandrensning. Vi sørger ligeledes for løbende at orientere vores patienter om, hvad der foretages af indgreb samt anden vigtig information under en behandling.

Hos PLUS1 ved vi også, at mange - i større eller mindre omfang - lider af tandlægeskræk. Derfor er vi særligt opmærksomme på de af vores patienter som har tandlægeskræk. Vi sørger bl.a. altid for, at give vores patienter en afslappet behandling, ligesom vi tager indledende dialog, inden vi går i gang, så vi præcist ved, hvad skrækken skyldes, så tandlægeskrækken kan behandles.

Derudover kommer vi altid med råd og vejledning til ordentlig tandpleje. Èn af de vigtigste råd - udover at børste tænder 2 gange dagligt af 2 minutters varighed - er at supplere tandbørstningen med tandtråd og tandstikker. Ved at supplere tandbørstningen med tandtråd og tandstikker kan man forebygge cariesangreb, plak, parodontose, syreangreb og meget andet.

Tag kontakt i dag

Så hvis du udkig efter en ny tandlæge nær Frederiksberg så tag kontakt til PLUS1. Ring til os på tlf: 36 70 76 00 eller send os en mail på info@plus1.dk. Vi byder alle patienter - både nye og gamle - rigtig hjerteligt velkommen i vores klinik i København City nær Frederiksberg.

 

TrustScore 9,1 | 537 anmeldelser

"Super tilgængelighed og engagement"

af Gitte Aarre

TrustScore 9,1 | 537 anmeldelser