Info til dig, der ønsker

Tandregule­ring med Invisalign

Tandregulering er for dig, som ønsker at få tænderne rettet på grund af fx overbid, mellemrum mellem tænderne eller skæve tænder i overmunden eller undermunden.

Flotte, lige tænder med usynlige skinner er kun én behandling væk

Vi anvender Invisalign til både mindre og større tandreguleringer. Vores patienter er oftest voksne mennesker, der ønsker en kosmetisk tandregulering.

Behandlingen bliver altid udført af en specialuddannet tandlæge, som ved første konsultation afgøre, om Invisalign er den rigtige behandling for dig.

Tandregulering med Invisalign
har ingen alder

Hos PLUS1 retter vi tænder på mænd og kvinder i alle aldre.

Den yngste vi har behandlet var 18 år, og den ældste var 76 år.

Hvad er tandregulering med Invisalign?

Tandregulering med Invisalign er en innovativ behandlingsmetode.Metoden bliver anvendt af tandlæger i hele verden. Invisalign er en usynlig tandbøjle, der både er diskret og skånsom.

Tandbøjlen består af gennemsigtige skinner, der bliver specialdesignet til dit tandsæt. Skinnerne skal udskiftes ca. hver anden uge med et nyt skinnesæt, der gradvist retter dine tænder til det ønskede resultat.

Sådan foregår tandregulering med Invisalign

Behandlingstiden med Invisalign er individuelt og afhænger af din tandstilling. Et tandretningsforløb med Invisalign tager normalt et sted mellem 6-12 måneder.

Du skal bære de aftagelige skinner ca. 22 timer i døgnet – så du får et hurtigt og effektivt resultat. Du tager kun skinnerne af, når du skal spise eller børste dine tænder. Den første Invisalign konsultation hos PLUS1 er gratis. Her vil tandlægen vurdere, om Invisalign er den rette behandling for dig. Du får en komplet tandreguleringsplan og et prisoverslag på din behandling. 

Hvis du ønsker behandlingen, vil tandlægen tage røntgenbilleder og aftryk af dine tænder, så du kan få dine personlige skinner.

Undervejs i din behandling skal du til kontrol hos os, så tandlægen kan kontrollere, at din tandregulering forløber som planlagt. Antallet af konsultationer er individuelt, men du kan regne med, at du skal til en kort kontrol ca. hver 4. uge.

Når behandlingen er færdig, skal du sørge for at vedligeholde dit nye smil. Du får udleveret en natskinne, du skal sove med, eller du får sat en tynd tråd bag på fortænderne, som skal forblive der. Evt. skal begge dele anvendes, så dine tænder forbliver i deres nye position.

Vi giver dig en grundig instruktion, inden du begynder at bruge skinnerne. Har du spørgsmål undervejs, så står vi klar til at hjælpe.

Hvad koster tandregulering med Invisalign?

Vi behandler kun i det omfang, du har behov for. Derfor kan prisen variere. Du får altid et overslag, inden vi går i gang med behandlingen.

Se også vores andre behandlinger

Placeholder

Blegning af dine tænder er en god løsning, hvis du ønsker at forskønne dit smil med hvide…

Placeholder

Paradentose er en betændelsestilstand, hvor vævet omkring tanden bliver…

Placeholder

Et tandeftersyn er en grundig undersøgelse, hvor vi undersøger dine tænder og din…

Mød vores team

Behandlinger

Se hvilke behandlinger vi har mulighed for at tilbyde dig.

Priser

Prøv vores prisberegner og se, hvad en behandling koster med og uden tilskud.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de spørgsmål, som vi oftest modtager fra patienter.

Scroll to Top