Tandregulering

Tandregulering er for dig, som ønsker at få tænderne rettet på grund af fx overbid, mellemrum mellem tænderne eller skæve tænder i overmunden eller undermunden. Hos PLUS1 tilbyder vi en nem, effektiv og billig tandregulering med usynlige skinner, der fungerer som tandbøjler. 

Vi anvender Invisalign til både mindre og større tandreguleringer. Vores patienter er oftest voksne mennesker, der ønsker en kosmetisk tandregulering. Tandlægen vil ved første konsultation afgøre, om Invisalign er den rigtige behandling for dig.

Hvad er tandregulering med Invisalign?

Tandregulering med Invisalign er det mest innovative inden for tandpleje i nyere tid og bliver anvendt af tandlæger i hele verden.
Invisalign er en usynlig tandbøjle, der både er diskret og skånsom.
Tandbøjlen består af gennemsigtige skinner, der bliver specialdesignet til dit tandsæt.
Skinnerne skal udskiftes ca. hver anden uge med et nyt skinnesæt, der gradvist retter dine tænder til det ønskede resultat.

Hvordan foregår tandregulering med Invisalign?

Behandlingstiden med Invisalign er individuelt og afhænger af din tandstilling. Et tandretningsforløb med Invisalign tager normalt et sted mellem 6-18 måneder.

Du skal bære de aftagelige skinner ca. 22 timer i døgnet – så du får et hurtigt og effektivt resultat. Du tager kun skinnerne af, når du skal spise eller børste dine tænder. Den første Invisalign konsultation hos PLUS1 er gratis. Her vil tandlægen vurdere, om Invisalign er den rette behandling for dig. Du får en komplet tandreguleringsplan og et prisoverslag på din behandling. 

Hvis du ønsker behandlingen, vil tandlægen tage røntgenbilleder og aftryk af dine tænder, så du kan få dine personlige skinner.
Undervejs i din behandling skal du til kontrol hos os, så tandlægen kan kontrollere, at din tandregulering forløber som planlagt. Antallet af konsultationer er individuelt, men du kan regne med, at du skal til en kort kontrol ca. hver 4. uge.

Når behandlingen er færdig, skal du sørge for at vedligeholde dit nye smil. Du får udleveret en natskinne, du skal sove med, eller du får sat en tynd tråd bag på fortænderne, som skal forblive der. Evt. skal begge dele anvendes, så dine tænder forbliver i deres nye position.

Hvad koster tandregulering?

En behandling med Invisalign er et individuelt forløb. Prisen afhænger derfor af omfanget af din tandregulering.
Hos PLUS1 får du altid et prisoverslag sammen med din tandretningsplan.

Vi tilbyder en fordelagtig finansiering af din tandbehandling, så du kan få det smil, du altid har gået og drømt om.

Se vores priser

DOWNLOAD:

Tandregulering (.pdf)