Din tandlæge i Field's

Velkommen til vores klinik i Field’s. Når du ankommer, er det som at træde ind i en behagelig oase, hvor du kan slappe af og føle dig godt tilpas i vores loungeområde. 

Lad roen sænke sig over dig og nyd en kop kaffe eller te, mens vi gør klar til dig.

Find vej

Når du ankommer gående eller på cykel

Vælg den indgang, der ligger på Arne Jacobsens Allé (på den nordlige side af centret). Gå til plan 0. På venstre side af Bilka, tættest på kiosken, finder du en trappeopgang. Tag elevator/trappen til 2. sal. Når du er på 2. sal, vil der være skilte, som kan guide dig resten af vejen. 

Når du ankommer med metro

Vælg hovedindgangen til Field’s. Herefter går du til venstre inde i centeret og følger gaden rundt (ved at holde til højre), så du står ved Bilka, plan 0.

På venstre side af Bilka, tættest på kiosken, finder du en trappeopgang. Tag elevator/trappen til 2. sal. Når du er på 2. sal, vil der være skilte, som kan guide dig resten af vejen. 

Når du ankommer i bil

Du kan parkere i parkeringsanlægget på P2 A og B.  Det er de opgange, som er tættest på klinikken. Der er 1. times gratis parkering i parkeringskælderen.

Tag elevator eller rulletrapperne til plan 0. Herefter skal du følge skiltene til Bilka. På venstre side af Bilka, tættest på kiosken, finder du en trappeopgang. Tag elevator/trappen til 2. sal. Når du er på 2. sal, vil der være skilte, som kan guide dig resten af vejen.  

Du kan nemt finde vej med vores video nedenfor her på siden.