Velkommen til PLUS1 

Vi tilbyder en professionel behandling i rolige omgivelser. Når du ankommer til klinikken, er det som at træde ind i en behagelig oase, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser og nyde en kop kaffe eller te inden din behandling.

Hvad enten du har brug for et simpelt eftersyn, eller du skal bruge en langsigtet plan for en kompleks behandling, sørger vi altid for at have god tid til dig og sikrer, at du føler dig tryg, når du sætter dig i tandlægestolen.

Vi tager os god tid, og du vil opleve empatiske og engagerede behandlere, der ser hele dig. Vores tandlæger er specialiserede i at håndtere enhver bekymring, du har i forbindelse med dit tandlægebesøg. Når du kommer til en behandling hos os, bliver du mødt i øjenhøjde

Vi forstår vigtigheden af, at der er god tid til hver enkelt patient. 

Samfundssind

PLUS1 Tandlægeklinik giver hjemløse og socialt udsatte mulighed for at bryde ud af deres sociale lænker. Du kan læse mere om Smil Igen Fonden og hvem det er vi hjælper gennem fondens arbejde, med at få en ny start.

Bæredygtighed
Som virksomhed opfører vi os bæredygtigt og ansvarligt ved at benytte produkter, der belaster miljøet mindst muligt. Derfor kan du sætte dig i tandlægestolen hos os med god samvittighed. Vi har en ambition om at være så bæredygtige som muligt og tager et stort ansvar for at skåne miljøet mest muligt med de produkter, vi benytter i klinikken.

Vores klinik tager ansvaret for miljøet alvorligt. Derfor sørger vi for at benytte produkter, der belaster miljøet mindst muligt.  

Tilgængelighed for patienter med kørestol / handicap

Der er elevator adgang til vores 4 tandlægeklinikker.  I Rødovre er der store handikap venlige parkeringspladser på taget med direkte adgang til klinikken. I Field’s er der handikap-parkering i kælderen. I Ballerup er der legeledes handicap-parkering tæt på indgangen.