Priser

Dine tænder fortjener det bedste

Vi stræber efter at tilbyde behandling til fair priser, men kvalitet er altafgørende hos PLUS1. Vi går ikke på kompromis med hverken behandlingen eller kvaliteten af de materialer, vi benytter.

PLUS1 har overenskomst med Tandlægeforeningen, den offentlige sygesikring og regionen. Det betyder, at prisen på almindelige behandlinger er fastsat, og at de ydelser er de samme over hele landet. Det gælder behandlinger som fx tandeftersyn, tandrensning, røntgenbilleder, fyldninger, bedøvelse mv.

De ydelser, som ikke er omfattet af overenskomsten, kalder man frie ydelser. Dem har vi fastsat ud fra faktiske omkostninger.

Vores priser

Rabat og tilskud
Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de rabatter og tilskud, som man kan søge om, til tandbehandling.

Vi har samlet information til dig, så det er let at gå til:

Vi har en afbuds- og udeblivelsespolitik
Er du forhindret i at møde til den aftalte tid, beder vi dig om at melde afbud hurtigst muligt.

Afbud modtaget senere end to timer før aftalt behandling pålægges et gebyr på 230 kroner. Ved udeblivelse gælder forskellige satser afhængig af afsat behandlingstid, hvilket takseres ifølge gældende overenskomst.

 Udeblivelse fra behandling med afsat tid op til 30 min. takseres med 230 kroner, op til 60 min. takseres med 437 kroner og er der afsat mere end 60 min. til behandlingen pålægges et gebyr på 726 kroner.