PLUS1 - Tandlæge Ballerup
Healthcare Center

PLUS1 Tandlægeklinik i Ballerup

Vi tilbyder en professionel behandling i rolige omgivelser.

Når du ankommer til klinikken, er det som at træde ind i en behagelig oase, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser og nyde en kop kaffe eller te inden din behandling.

Hvad enten du har brug for et simpelt eftersyn, eller du skal bruge en langsigtet plan for en kompleks behandling, sørger vi altid for at have god tid til dig og sikrer, at du føler dig tryg, når du sætter dig i tandlægestolen.

Vi tager os god tid, og du vil opleve empatiske og engagerede behandlere, der ser hele dig. Vores tandlæger er specialiserede i at håndtere enhver bekymring, du har i forbindelse med dit tandlægebesøg. Når du kommer til en behandling hos os, bliver du mødt i øjenhøjde

Vi forstår vigtigheden af, at der er god tid til hver enkelt patient. 

Du kan læse hvordan vi behandler tandlægeskræk, her.

Find vej til PLUS1

Bil

Vi anbefaler, at du finder en parkeringsplads på område 3C. Herefter går du til opgang  3C. Følg gangen og tag elevatoren/trappen til 1. sal. Følg skiltene til PLUS1. Vores klinik ligger ved siden af lægen, på højre hånd i venteværelset.

Bus

Stå af ved busstoppestedet Borupvang (Lautrupvang). Her stopper 350S, 40E og 55E. 

Når du står af bussen, skal du gå til højre, så du kommer ned til Terminalstien. Fortsæt ned ad Terminalstien og drej til venstre. 

Herefter skal du til venstre ad Centralstien og følge den, så du ser et skilt på højre hånd, mærket 3CFølg gangen og tag elevatoren/trappen til 1. sal. Følg skiltene til PLUS1. Vores klinik ligger ved siden af lægen, på højre hånd i venteværelset.

Du kan nemt finde vej med vores videoer herunder

Play Video
Play Video

HEALTHCARE CENTER BALLERUP

Borupvang 3C

2750 Ballerup

Telefon 3670 7600

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag *

8.00 - 19.00

8.00 - 19.00

8.00 - 15.30

8.00 - 16.00

7.00 - 15.00

9.00 - 15.00

* Åbent udvalgte lørdage