PLUS1 - Tandlæge København City - v/hovedbanegården

PLUS 1 Tandlæge København

Vi tilbyder en professionel behandling i rolige omgivelser.

Når du ankommer til klinikken, er det som at træde ind i en behagelig oase, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser og nyde en kop kaffe eller te inden din behandling.

Hvad enten du har brug for et simpelt eftersyn, eller du skal bruge en langsigtet plan for en kompleks behandling, sørger vi altid for at have god tid til dig og sikrer, at du føler dig tryg, når du sætter dig i tandlægestolen.

Vi tager os god tid, og du vil opleve empatiske og engagerede behandlere, der ser hele dig. Vores tandlæger er specialiserede i at håndtere enhver bekymring, du har i forbindelse med dit tandlægebesøg. Når du kommer til en behandling hos os, bliver du mødt i øjenhøjde

Vi forstår vigtigheden af, at der er god tid til hver enkelt patient. 

Du kan læse hvordan vi behandler tandlægeskræk, her.

Find vej til  PLUS1 

Bil

Vi anbefaler dig , at parkere enten i Industriens hus eller Aksel Towers. Derfra tager det få minutter at gå til vores adresse.  Alternativt er gadeparkering også en mulighed, men det er mere besværligt at finde en ledig plads. 

For at komme ind på klinikken, skal du gå ind af opgangen ved Panoptikonbygningen, der ligger på Banegårdspladsen 1. Bygningen har et stort “Arbejdernes Landsbank”-skilt på toppen, så kig op, hvis du er i tvivl om hvilken bygning det er. Inde i  selve indgangen, tager du én af de tre elevatorer til 10. sal, hvor vores tandlæge kbh city ligger.

Metro eller tog

Tag tog/Metro til Københavns Hovedbanegård. På få minutter kan du spadsere til vores klinik. For at komme ind på klinikken, skal du gå ind af opgangen ved Panoptikonbygningen, der ligger på Banegårdspladsen 1. Bygningen har et stort “Arbejdernes Landsbank”-skilt på toppen, så kig op, hvis du er i tvivl om hvilken bygning det er. Inde i  selve indgangen, tager du én af de tre elevatorer til 10. sal, hvor vores tandlæge kbh city ligger.

Du kan nemt finde vej med vores video herunder.

KØBENHAVN CITY

Banegårdspladsen 1, 10. sal

1570 København V

Telefon 3670 7600

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag *

8.00 - 19.00

8.00 - 19.00

8.00 - 16.00

7.30 - 14.00

8.00 - 15.00

9.00 - 14.00

* Åbent udvalgte lørdage