PLUS1 - Tandlæge Field's

PLUS1 Tandlægeklinik i Field's

Vi tilbyder en professionel behandling i rolige omgivelser.

Når du ankommer til klinikken, er det som at træde ind i en behagelig oase, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser og nyde en kop kaffe eller te inden din behandling.

Hvad enten du har brug for et simpelt eftersyn, eller du skal bruge en langsigtet plan for en kompleks behandling, sørger vi altid for at have god tid til dig og sikrer, at du føler dig tryg, når du sætter dig i tandlægestolen.

Vi tager os god tid, og du vil opleve empatiske og engagerede behandlere, der ser hele dig. Vores tandlæger er specialiserede i at håndtere enhver bekymring, du har i forbindelse med dit tandlægebesøg. Når du kommer til en behandling hos os, bliver du mødt i øjenhøjde.

Vi forstår vigtigheden af, at der er god tid til hver enkelt patient.

Du kan læse hvordan vi behandler tandlægeskræk, her

Find vej til PLUS1 

Bil

Du kan parkere i parkeringsanlægget på P2 A og B.  Det er de opgange, som er tættest på klinikken. Der er 1. times gratis parkering i parkeringskælderen. Tag elevator eller rulletrapperne til plan 0. Herefter skal du følge skiltene til Bilka. På venstre side af Bilka, tættest på kiosken, finder du en trappeopgang. Tag elevator/trappen til 2. sal. Når du er på 2. sal, vil der være skilte, som kan guide dig resten af vejen.  

Cykel eller på gå-ben

Vælg den indgang, der ligger på Arne Jacobsens Allé (på den nordlige side af centret). Gå til plan 0. På venstre side af Bilka, tættest på kiosken, finder du en trappeopgang. Tag elevator/trappen til 2. sal. Når du er på 2. sal, vil der være skilte, som kan guide dig resten af vejen. 

Metro

Vælg hovedindgangen til Fields. Herefter går du til venstre inde i centeret og følger gaden rundt (ved at holde til højre), så du står ved Bilka, plan 0. På venstre side af Bilka, tættest på kiosken, finder du en trappeopgang. Tag elevator/trappen til 2. sal. Når du er på 2. sal, vil der være skilte, som kan guide dig resten af vejen. 

Du kan nemt finde vej med vores video herunder:

Field's

Arne Jacobsens Allé 16, 2. sal

2300 København S

Telefon  3670 7600

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag *

7.00 - 19.00

8.00 - 19.00

8.00 - 16.00

7.00 - 14.00

8.00 - 16.00

9.00 - 15.00

* Åbent udvalgte lørdage